PÅ BESØG HOS HVIDOVRE KLOAK APS

ÆDER ALT HVAD DU KOMMER I DEN

ÆDER ALT HVAD DU KOMMER I DEN

Powerscreen Warrior 600 er ikke kræsen, når Bo Knudsen fra Hvidovre Kloak ApS fodrer den lille kriger med tonsvis af materialer.

01.07.2023 skiftede Warrior 600 navn til Titan 600

Som autoriseret kloakmester og indehaver af Hvidovre Kloak er Bo Knudsen vant til at grave masser af huller og render. I mange år brugte han både tid og penge på at deponere alt den jord og grus, der blev gravet op, indtil han en dag fik nok.

Bo Knudsen fodrer Warrior 600 fra sin hjemmebyggede rampe.

”Priserne blev ved med at stige, og jeg syntes simpelthen, det var for dyrt at komme af med materialerne til sidst. Så jeg begyndte at kigge mig omkring efter et anlæg, som jeg selv kunne sortere dem med”, fortæller han.

Lavt dieselforbrug – masser af power
Efter at have set Warrior 600 i aktion til et åben grusgrav-arrangement, slog Bo Knudsen til og købte det kompakte Powerscreen-anlæg af Aksel Benzin A/S.

Pladsen i Brøndby er ikke stor – men stor nok til det kompakte sortereanlæg.

”Det har jeg ikke fortrudt”, siger han og uddyber:

”Anlægget bruger ikke ret meget brændstof, har en langt større kapacitet og er meget mere robust end de andre små mobile sortereanlæg, jeg kiggede på. Og så var prisen selvfølgelig også en væsentlig faktor”.

... har en langt større kapacitet og er meget mere robust end de andre små mobile sortereanlæg.

- Bo Knudsen

Sund appetit
For Bo Knudsen er det også et stort plus, at Warrior 600 er et driftssikkert anlæg, som ikke brokker sig over store mundfulde materialer.

Fødekassen på Warrior 600 har plads til 3 m3 materialer.

”Jeg har haft andre anlæg på prøve, og dem kunne jeg godt komme til at overfylde. Det sker ikke med Warrior 600, der bare æder alt, hvad du kommer i den. Og så er der autostart og autostop, så anlægget hele tiden får den rigtige køling. Det synes jeg er smart”.

Det sker ikke med Warrior 600, der bare æder alt, hvad du kommer i den

- Bo Knudsen

”Den vejer heller ikke så meget. Så man kan køre afsted med den på et stort fejeblad, hvis der skal løses opgaver ude i byen”, forklarer Bo Knudsen.

Gode råd er gratis
”Jeg har haft en rigtig god dialog med Aksel Benzin A/S fra starten. En aftale en aftale, når man handler med dem, og så har de været hurtige til at vende tilbage, når jeg har haft spørgsmål omkring anlægget”, slutter Bo Knudsen.

Højt humør på Bo Knudsens kontor.

 


FAKTA

HVIDOVRE KLOAK APS

• Etableret i 2015
• 2 medarbejdere
• Kontor på Holmelundsvej 6 i Hvidovre
• Udfører alle former for kloakarbejde, nyanlæg og reparation
• Hjælper også med opgravning for ledningsarbejde – fx fjernevarme, el og vand