Køb et nyrenoveret Komptech-anlæg – med garanti

Går du og tænker på at købe et nyt Komptech-anlæg, så skulle du måske købe et brugt. For med Komptechs nye online-markedsplads for brugte og renoverede neddelere og sortereanlæg får du nu endnu mere at vælge imellem.

Komptech Used

komptechused.com kan du finde masser af gode brugte anlæg – alle med de tekniske specifikationer, der er vigtige, når du skal vurdere, om anlægget passer til dig og din virksomhed. Med billeder og en „rating“ fra nul til fire stjerner, som fortæller dig om den stand, anlægget er i.

Certified Used
Det er også på komptechused.com du finder de anlæg, der er gjort ekstra meget ud af, og som får stemplet „Certified Used“.

Et „Certified Used-anlæg“ er renoveret af Komptechs egne teknikere, er blevet tjekket på mere end 100 vitale punkter, har fået originale Komptech-reservedele og er opdateret på sit computersoftware. Et „Certified Used-anlæg“ er så godt som nyt. Derfor giver vi det også uden tøven en garanti på 500 driftstimer eller seks måneder.

Certified Used er:
– Test efter faste procedurer
– Opdateret computersoftware
– Nye sliddele
– Motortjek
– Gennemgang af gear
– Sandblæsning og pladearbejde
– Maling i original Komptech-grøn
– Originale Komptech sliddele
– Nye lejer
– Garanti på 500 driftstimer eller seks måneder

„Certified Used“ er et godt alternativ for dig, der ikke har brug for et nyt anlæg, men som samtidig vil have høj kvalitet.

Klik videre til komptechused.com, eller ring til os, hvis vi skal hjælpe dig med at finde et brugt eller renoveret anlæg.