Finansiering – helt enkelt

Hos os kan du finansiere dit anlæg til en god og konkurrencedygtig pris – uden dikkedarer. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du kommer hurtigt i gang med at arbejde med dit nye anlæg. Og at det er enkelt for dig at overskue, hvad din finansieringsløsning koster dig hver måned.

Der er ikke to finansieringsbehov, der er ens. Derfor skræddersyer vi altid vores løsningen, så din aftale passer lige præcis til din virksomhed, din opgave og dit nye anlæg.

Lad os tale sammen om finansiering. Ring eller skriv til os allerede i dag – og hør mere om dine muligheder. Helt enkelt.

 

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål, vores kunder ofte stiller omkring finansiering:

Hvorfor skal jeg finansiere mit nye anlæg?
Der kan være mange forskellige grunde til at vælge en finansieringsløsning. Nogle af vores kunder ønsker at være uafhængige af en bank. For andre passer en finansieringsaftale godt ind i virksomhedens budgettering. Og nogle synes, at pengene er bedre brugt på andre ting.

Kan jeg finansiere både nye og brugte anlæg?
Ja! Det er nemlig ikke et krav, at anlægget skal være nyt fra fabrikken.

Hvad og hvor meget skal jeg betale, når jeg finansierer et anlæg?
Når du laver en finansieringsaftale, skal du udover den månedlige ydelse – som afhænger af anlæggets pris, udbetaling, løbetid og restværdi – betale etableringsomkostninger og et forsikrings- og administrationsgebyr. Gebyrerne er normalt på under 5.000 kroner.

Hvem samarbejder I med omkring finansieringen?
Udover vores eget finansieringsselskab samarbejder vi med flere forskellige uafhængige finansieringsselskaber – blandt andet Jyske Finans.

Hvordan kommer jeg i gang?
Ring til Claus Benzin på 38 12 48 00 eller skriv på cb@akselbenzin.dk.