Finansiering – helt enkelt

Hos os kan du finansiere dit anlæg til en god og konkurrencedygtig pris – uden nogle dikkedarer. Vi vil nemlig rigtig gerne have, at du kommer hurtigt i gang med at arbejde med dit nye anlæg, og at det er enkelt for dig at overskue, hvad din finansiering koster hver måned.

Der er ikke to finansieringsbehov der er ens. Derfor skræddersyer vi altid vores finansieringsløsninger, så din aftale passer lige præcis til din virksomhed, din opgave og dit nye anlæg.

Lad os tales ved om finansiering. Ring eller skriv til os allerede i dag, og hør om dine muligheder. Helt enkelt.

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål vores kunder ofte stiller os omkring finansiering.

Hvorfor skal jeg finansiere mit nye anlæg?
Der kan være mange forskellige grunde til at bruge finansiering. Nogle af vores kunder ønsker at være uafhængige af en bank. For andre passer en finansieringsaftale godt ind i virksomhedens budgettering. Og andre synes, at pengene arbejder bedre et andet sted i virksomheden end som betaling for en maskine.

Kan jeg finansiere både nye og brugte anlæg?
Ja, det er ikke et krav, at anlægget skal være fabriksnyt.

Hvad og hvor meget skal jeg betale når jeg finansierer?
Når du laver en finansieringsaftale, skal du ud over den månedlige ydelse, som afhænger af anlæggets pris, udbetaling, løbetid og restværdi, betale etableringsomkostninger og et forsikrings- og administrationsgebyr. Gebyrerne er normalt på under 5.000 kroner.

Hvem samarbejder I med omkring finansiering?
Ud over vores eget finansieringsselskab samarbejder vi med flere forskellige uafhængige finansieringsselskaber – blandt andet Jyske Finans.

 

Hvordan kommer jeg i gang med finansiering?
Ring til Claus Benzin på 38 12 48 00 eller skriv på cb@akselbenzin.dk.