Kig efter vores SPAR DIESEL, SKÅN MILJØET-mærke

Vi har gjort det enkelt for dig, der vil købe nyt anlæg til knusning, sortering, neddeling og opstakning – og samtidig spare både penge og C02.

Den rene samvittighed og den gode bundlinje går hånd i hånd. For det betaler sig ganske enkelt i kroner og ører at være miljøvenlig. Jo mindre energi du bruger, desto mindre forurener du – og desto færre penge bruger du på brændstof.

Her kan du læse om teknologien bag vores grønne linje.

Innovativ teknologi
SPAR DIESEL, SKÅN MILJØET-mærket er associeret med Komptechs “green efficiency®” og Powerscreens “Fuel-Save” miljømærker. Begge mærker bygger på en række innovative teknologier med præcis samme formål – nemlig at minimere energiforbruget og maksimere ydeevnen til gavn for både miljøet og pengepungen.

Direct Drive-transmission
Direct Drive er et system, som overfører trækkraften fra motoren med minimal friktion og kraftreduktion. Det giver maksimal ydeevne og minimerer brændstofforbruget. Alle motorens kræfter udnyttes, så du får fuld effekt for hver dråbe brændstof, der bruges.

Dual Drive og Hybrid Drive
Dual Drive og Hybrid Drive er diesel-elektriske motorer, der både er selvkørende og “el-kørende”. Det vil sige, at de kører på elektricitet – enten fra en indbygget dieselgenerator eller direkte fra elnettet. Teknologien kan reducere dine energiomkostninger med op til 75 % og udleder et minimum af CO2.

Fuel Save
Fuel Save er en teknologi, der giver motoren en høj effekt ved lave omdrejninger. Motoren leverer altså de samme kræfter, uden at arbejde mere for det. For dig betyder det, at du altid får det samme udbytte, men bruger mindre brændstof.

Lastafhængig regulering
Lastafhængig regulering af motorkraften er en ny teknologi, som ved hjælp af følsomme sensorer gør anlægget i stand til selv at “mærke”, hvor mange kræfter, der er behov for og justere motorens hastighed efter det.