Kig efter vores SPAR DIESEL, SKÅN MILJØET-mærke

Vi har gjort det enkelt for dig når du skal købe nyt anlæg til knusning, sortering, neddeling og opstakning – og både vil spare penge på anlæggets dieselforbrug og miljøet for CO2.

Den rene samvittighed og den gode bundlinje går hånd i hånd. Det betaler sig ganske enkelt i kroner og ører at være god ved miljøet. Jo mindre energi du bruger, jo mindre forurener du – og jo færre penge bruger du på brændstof.

Her kan du læse om teknologierne bag vores grønne linie.

Innovativ teknologi
SPAR DIESEL, SKÅN MILJØET-mærket er associeret med Komptechs “green efficiency®” og Powerscreens “Fuel-Save” miljømærker. Begge mærker bygger på en række innovative teknologier, der alle sammen har til formål at minimere energiforbruget og maksimere ydeevnen – til gavn for miljøet og til gavn for din pengepung.

Direct Drive-transmission
Direct Drive er et system som overfører trækkraften fra en motor med minimal friktion og med minimal kraftreduktion. Det giver maksimal ydeevne på minimalt brændstofforbrug. Alle motorens kræfter udnyttes og du får effekt for hver en dråbe brændstof.

Dual Drive og Hybrid Drive
Dual Drive og Hybrid Drive er diesel-elektriske motorer, der både er selvkørende og “el-kørende”. Det vil sige at de kører på elektricitet, enten fra en indbygget dieselgenerator eller direkte fra elnettet. Teknologien kan reducere dine energiomkostninger med op til 75 % og udleder et minimum af CO2.

Fuel Save
Fuel Save er en teknologi, der giver motoren en høj effekt ved lave omdrejninger. Motoren leverer altså de samme kræfter, uden at arbejde mere for det. For dig betyder det at du får det samme udbytte på mindre brændstof.

Lastafhængig regulering
Lastafhængig regulering af motorkraften er en ny teknologi, som ved hjælp af følsomme sensorer gør anlægget i stand til selv at “mærke” hvor mange kræfter der er behov for til at løse en given opgave, og selv justere motorens hastighed efter det.