Danmarks ældste leverandør til råstofindustrien og miljøsektoren

Aksel Benzin A/S blev grundlagt for mere end 50 år siden af Birthe og Aksel Benzin. I dag er vi Danmarks ældste leverandør af maskiner og anlæg til råstofindustrien og miljøsektoren. Vi rådgiver, servicerer og sælger knuse- og sortereanlæg, neddelere og opstakkere fra nogle af verdens førende producenter blandt andet Powerscreen, Komptech, Terex Washing Systems, Telestack og Binder+Co.

Meget har ændret sig i løbet af de 50 år, men ét er stadig det samme som i 1964. Måden vi møder og taler med vores kunder på. I øjenhøjde – og helst ansigt til ansigt.

Vi er stadig en familieejet virksomhed som ved, at kvalitetsprodukter, handlekraft, fleksibilitet, korte kommandoveje og det at kunne rykke hurtigt er afgørende, når tid er penge, og driftsstop er dyre.

Derfor arbejder vi hver dag både smart og „hard“ på at give dig den bedste rådgivning, den bedste service og de bedste produkter.

Men ét er ord, noget andet er resultater. Derfor er vores bedste reference de tusindvis af anlæg, vi i årtier har leveret, og som hver dag viser deres styrke i felten.

Har du lyst til at lære os bedre at kende, så klik her, og læs ”Benzin og Verdens gang i 50 år”. Og har du fået lyst til at møde os ansigt til ansigt, så ring til Claus Benzin på 38 12 48 01.