PÅ BESØG HOS ENTREPRENØRFIRMAET MARKUSSEN APS

LIGE TIL HØJREBENET!

LIGE TIL HØJREBENET!

Med Powerscreen Warrior 600 har Entreprenørfirmaet Markussen ApS fået en stærk makker, der giver gode og rene materialer – både på pladsen i Holstebro og i marken.

01.07.2023 skiftede Warrior 600 navn til Titan 600

”Den lå lige til højrebenet!”.

Sådan fortæller Søren Markussen, der er medejer af Entreprenørfirmaet Markussen. Så han skulle ikke bruge meget betænkningstid, før han slog til og købte en Powerscreen Warrior 600.

powerscreen-warrior-600

Warrior 600-sorteranlægget, der lå lige til højrebenet for Entreprenørfirmaet Markussen.

”Jeg havde aftalt med Jesper Vinter fra Aksel Benzin A/S, at jeg kunne få anlægget på prøve. Men allerede dagen efter ringede jeg og sagde, at det får du altså ikke tilbage. Det kan lige så godt blive stående her hos os”, griner Søren Markussen.

Hammergo’ til at harpe jord
Entreprenørfirmaet Markussen er en familieejet virksomhed, som har specialiseret sig i containerkørsel, naturgenopretning, nedbrydning og anlægsarbejde. Virksomheden har et lille knuseanlæg, som knuser beton og tegl i store stykker. Og det er her, at Warrior 600 kommer ind i billedet.

Det er sgu smart!

- Søren Markussen

”Vi ville gerne sortere vores beton og tegl længere ned i størrelse, og her er det smart, at vi bare kan skifte sold på Warrior 600 og få materialerne ud i præcis den størrelse, vi gerne vil have”, forklarer Søren Markussen og fortsætter:

”Den er også hammergo’ til at harpe jord. Før kørte vi en masse jord på deponianlæg, men nu kan vi tage en jordprøve, og hvis den er i orden, kan vi selv sortere og sælge det. Det er sgu smart!”.

Klar til landevejen på 5 minutter
Men det ikke kun på virksomhedens egen plads, at Warrior 600 bliver sat til at knokle. Det kompakte sortereanlæg er nemlig let at pakke sammen og tage med i felten.

sortereanlaeg-powerscreen-warrior-600

Pladsen i Holstebro, hvor Warrior 600 hver dag sorterer jord, beton og tegl.

”Anlægget fylder kun halvdelen af en blokvogn, og det tager ikke mere end fem minutter for én mand at folde båndene ind og gøre den klar til afgang. Det er hammernemt”.

”Og så kan man jo hurtigt køre ud og hjælpe andre. Det kan for eksempel være en kartoffelavler, der ringer til os, fordi han har samlet en masse sten, der skal rystes rene for jord, så han kan sælge dem”, fortæller Søren Markussen.

warrior-600-aksel-benzin

11 x 2,55 x 2,25 m – mere fylder det kompakte anlæg ikke!

100 kubikmeter i timen
Selvom Warrior 600 ikke hører til blandt de største sortereanlæg, er Søren Markussen overrasket over, hvor mange kubikmeter beton, tegl, sten og jord Powerscreens lille kriger kan klare.

Vi kører i hvert fald 100 kubikmeter igennem hver time, og det klarer anlægget til punkt og prikke.

- Søren Markussen

”Den har en fantastisk kapacitet i forhold til størrelsen. Vi kører i hvert fald 100 kubikmeter igennem hver time, og det klarer anlægget til punkt og prikke”.

Men kapaciteten er ikke det eneste, Søren Markussen er vild med:

”Alle lejer og smøresteder er let tilgængelige, så vi ikke skal kravle rundt på maskinen, når den skal have noget fedt. Det er et kæmpe plus – ikke kun fordi det er hurtigere for os, men det er også mere sikkert”, siger han.

Den har gjort vores arbejdsdag meget lettere.

- Søren Markussen

Hurtig ind – hurtig ud
Warrior 600 har sparket nye døre ind for Entreprenørfirmaet Markussen, når det kommer til håndtering af byggematerialer og råstoffer. Og Søren Markussen har da heller ikke fortrudt den hurtige handel:

soeren-markussen-warrior-600

Warrior 600 er hurtigt blevet uundværlig for Søren Markussen og co.

”Den har gjort vores arbejdsdag meget lettere. For nu kan vi håndtere alt dét, vi får hjem, og bagefter står vi med et rent slutprodukt, som vi kan sælge videre med det samme. Jeg har ikke en eneste finger at sætte på anlægget, der fungerer perfekt til en mindre virksomhed som vores”, slutter han.


FAKTA

ENTREPRENØRFIRMAET MARCUSSEN APS

• Familievirksomhed med mere end 50 år i branchen
• 10 medarbejdere
• Kontor på Hogagervej 4 i Holstebro
• Arbejder med containerkørsel, anlægsarbejde, nedbrydning og naturgenopretning